T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GÜMÜŞHANE / KELKİT - Kelkit Yaşar ve İrfani Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TÜBİTAK tarafından desteklenen Bilim Söyleşileri Programı okulumuzda da gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizde bilimsel farkındalığı arttırmak ve bilim iletişimini toplumumuzda daha geniş çevrelere ulaştırmak için TÜBİTAK tarafından desteklenen Bilim Söyleşileri Programı okulumuzda gerçekleştirildi. Okulumuz olarak öğrencilerimizin bilim insanları ile buluşmalarını ve onları rol model almalarını çok önemsiyoruz.Bu kapsamda okulumuz tarafından başvurusu yapılan TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Programı kapsamında Bayburt Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Mehmet UYAR okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirmiştir.  Bu organizasyonun gerçekleştirilmesini sağlayan TÜBİTAK kurumuna, başvuru ve koordinasyon süreci yürüten öğretmenlerimiz ve değerli bilgilerini bizimle paylaşan  Dr. Öğretim üyesi Mehmet UYAR’a  öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

05-04-202405-04-202405-04-202405-04-2024

Yayın: 05.04.2024 - Güncelleme: 05.04.2024 15:11 - Görüntülenme: 26