T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GÜMÜŞHANE / KELKİT - Kelkit Yaşar ve İrfani Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hakkı GÜLER - Okul Müdürü

1976 yılında Giresun ili Keşap ilçesinde doğdum.Evli ve üç çocuk babasıyım. İlkokulu Karabulduk merkez ilkokulunda, orta okulu Halkalı ortaokulunda okudum. Lise öğrenimimi İstanbul Küçükköy Endüstri Meslek Lisesi´nde tamamladım. 1996 yılında KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği bölümünü kazandım ve 2000 yılında bu fakülteden mezun oldum.2001 yılında Siirt İmam Hatip Lisesine tarih öğretmeni olarak atandım.  2 yıl bu okulda görev yaptım. Daha sonra Kelkit Lisesine tayin edildim. bu okulda 4 yıl öğretmen olarak görev yaptıktan sonra yine bu okulda 4 yıl müdür  yardımcılığı görevinde bulundum. 2012 Şubat ayında Kelkit Kız Teknik ve Meslek Lisesine müdür olarak atandım, 8 yıl bu okulda görev yaptım. 2020 yılında, Yaşar ve İrfani Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine müdür olarak atandım,   görevimi bu okulda sürdürmekteyim.