T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GÜMÜŞHANE / KELKİT - Kelkit Yaşar ve İrfani Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kelkit Yaşar ve İrfani Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

YUNUS EMRE MAH. YAVUZ SULTAN SELİM SK. NO: 3 KELKİT / GÜMÜŞHANE
Vizyon
Mesleki eğitimin standartlarını yakalamış, modern eğitim teknolojileriyle donatılmış, mesleki ve teknik eğitim kurumu olarak model olmak
Misyon
Öğrencilerimizi toplumun ihtiyaçlarını çağın gereksinimlerini karşılamalarını sağlayabilecek nitelikte, onları yeteneklerini kullanabilen, üretken, kendine güvenen, üstün başarma azimleriyle topluma yararlı birer birey olarak yetiştirme amacıyla varız. Öğrencilerimizin bilgili, çevreleriyle iyi ve olumlu ilişkiler kurabilen, olaylara çok yönlü ve nesnel bakabilen, beden, zihin ve duygu yönlerinden dengeli ve sağlıklı bir kişiliğe sahip, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, milli değerlerle çağdaş değerleri harmanlayabilen, nitelikli bireyler olarak yetiştirme hedefindeyiz. Öğrencilerimizin toplum beklentilerine uygun mesleki bilgi birikimleriyle toplum tarafından aranan, nitelikli teknik ara eleman olmaları ara eleman gücüne ihtiyaç duyan işletmelere kendi alanında bilgili personel yetiştirecek ülkemizin kalkınmasına yapıcı, olumlu katkıda bulunmak amacındayız.
Yunus Emre mahallesi
İlçe Merkezine : 500 mt İl Merkezine : 65 Km